Over Primrose

100% Natuurlijke ingrediënten

Wat Primrose uniek maakt, is onze toewijding aan 100% natuurlijke ingrediënten. We geloven dat de aarde ons alles biedt wat we nodig hebben om gezond te blijven.

Krachtige mix van Planten

Bij Primrose gebruiken we 100% natuurlijke ingrediënten voor onze voedingssupplementen. De kracht schuilt in een krachtige mix van plantenextracten.

Veilig en Doeltreffend

Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld en getest om ervoor te zorgen dat ze zowel effectief als veilig zijn. Onze formules zijn genotificeerd en onze verpakkingen geven de vereiste informatie over de ingrediënten.

Hoogstaande Kwaliteit

Onze extractiemethode behoudt alle actieve bestanddelen van de plant, zodat je kunt genieten van producten van hoogstaande kwaliteit.

Keuze uit verschillende Galenische Vormen

We bieden producten in verschillende vormen aan voor elke leeftijdsgroep. Ons Kids gamma bestaat uit suikervrije liquids, siroop en gummies. Volwassenen hebben de keuze uit capsules, siroop en pastilles.

Natuurlijke Aroma's, Geen Bewaarmiddelen, Geen Alcohol

Onze producten bevatten natuurlijke aroma's en zijn vrij van bewaarmiddelen en alcohol*.

*Uitgezonderd Primavox spray

Ervaar de Kracht van Primrose

Met Primrose aan je zijde kun je de kracht van de natuur gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen. Ontdek ons assortiment en ervaar de kracht van Primrose.